Hírek

 

 

Álláshirdetés

Álláshirdetés

 

 


 

Óvodai beiratkozás 2022/2023

 

Beiratkozás

 

 


 

Könyvajánló

Alapítványunk mesekönyve

megvásárolható

Ára: 3.000Ft

Támogassa Alapítványunkat adója 1%-ával!

Veszprémi Waldorf Pedagógiai Alapítvány

Adószám: 18929098-1-19

8200 Veszprém Szent I.u.12.

Vankóné Fű Ibolya - waldorf óvodapedagógus

Vankóné Fű Ibolya vagyok. 1984-ben születtem Veszprémben, egy ötgyermekes család első gyermekeként. Szüleim szeretete és nevelése követendő minta számomra. Mindig szerettem a gyerekeket, már óvodás korom óta óvónéni szerettem volna lenni. Sokszor vigyáztam kisebb gyerekekre, először a testvéreimre, unokatestvéreimre, majd középiskolás koromtól barátok, ismerősök gyerekeire is. Bármerre vitt is az utam, mindig tudtam, hogy ez lesz a nekem való hivatás. Így 2003-ban elkezdtem tanulmányaimat a Kaposvári Egyetem Óvodapedagógia szakán. A kötelező gyakorlataimat a veszprémi Csillagvár Waldorf Óvodában töltöttem, akkor született meg bennem az elhatározás, hogy én waldorf óvónő szeretnék lenni. 2006-ban diplomáztam és még abban az évben el is kezdtem a Solymári Waldorf Óvodapedagógus képzést, ahol 2009-ben meg is szereztem a diplomámat.

Több waldorf óvodakezdeményezésben vettem részt segítőként.

2008 óta dolgozom a Csillagvár Waldorf Óvodában, ahol mindig szeretettel fogadtak, segítő kezek terelgettek. Sok csodálatos emberrel dolgozhattam és dolgozhatok a mai napig. A gyerekek szeretete inspirál nap, mint nap, rengeteg szeretetet kapok tőlük és a szülőktől is.

2010-ben férjhez mentem, 2012-ben megszületett kislányunk, Júlia, aki a waldorf óvoda után jelenleg a Nemesvámosi Fehérlófia Waldorf Iskolába jár. 2014-ben született kisfiúnk, Zsigmond, ő szintén a veszprémi waldorf oviba jár. A gyerekeim által folyamatos tanulásban vagyok, amit igyekszem a munkám során hasznosítani.

Dékmár Kata - dajka