Hírek

 

 

Álláshirdetés

Álláshirdetés

 

 


 

Óvodai beiratkozás 2023/2024

 

Beiratkozás

 

 


 


 

Könyvajánló

Alapítványunk mesekönyve

megvásárolható

Ára: 3.000Ft

Támogassa Alapítványunkat adója 1%-ával!

Veszprémi Waldorf Pedagógiai Alapítvány

Adószám: 18929098-1-19

8200 Veszprém Szent I.u.12.

Öreg épület, kicsiny hajlék, akár egy mézeskalács házikó, itt minden érzés, gondolat és cselekedet a gyermekeket szolgálja. Barátságos, hívogató gyertyafény, friss cipó illat, kövek, fák, termések, sok – sok virág, megannyi búvóhely, mosolygó felnőtt és gyermek fogadja a betérni szándékozót.

E számunkra kedves hajlék, Veszprém egyik legrégebbi utcájában, a vár alatt, közel a Margit romokhoz a Szent István utcában található. Az ódon épület 118 éve várja a gyermekeket, 28 éve fogadja a waldorf - pedagógiára nyitott családokat.

A Veszprémi Waldorf Pedagógiai Alapítvány 1992–től, közben 1998-ban átalakulva támogatja a Csillagvár Waldorf óvoda működését, mely szülői kezdeményezésre, közös akaratból jött létre. Támogatja az óvodai csoportok mindennapi életét, a közösen szervezett rendezvényeket: segítséget nyújt, hogy a waldorf– pedagógia iránt érdeklődő családok közelebbről megismerhessék a pedagógia lényegét, hátterét (Baba- mama csoport, előadások érdeklődőknek). Sok kisgyermekes családot vár a rendezvényeire (Andás napi vásár, pünkösdi kirándulás, nyár ünnep). Tagdíjjal támogatja és kapcsolatban áll a Magyar Waldorf Szövetséggel és a Waldorf Házzal az óvodán keresztül. Tevékenységeinek köszönhetően az elmúlt majdnem három évtized alatt nagyon sok családhoz jutott el az eredeti célkitűzés, mely szerint az alapítvány alapvető célja a waldorf– pedagógia támogatása, megismertetése, népszerűsítése.